Hervis ½Maraton Praha '08

Přidáno 31. března 2008, 0:0
Datum: 29. března 2008

Nechal jsem se nakonec přemluvit k účasti na Hervis ½Maratonu v Praze (21,0975 km).

I když to Klárce moc práce nedalo.. jsem strašně ješitnej, takže jsem si tuhle výzvu nemohl nechat ujít ;-)

Zostra jsem se dal do trénování... 3 týdny před závodem :) Naběhal jsem to co v životě ne, ale i tak zbylo dost dní na flákání.. hlavně kvůli počasí ;-)

Co jíst a co ne, jsem netušil.. a netušim doteď, takže jsem akorát navýšil přísun vitamínů v podobě jablek.. Asi poprvé jsem si koupil skutečný ovoce.. úplně sám :) I když někdy mi bylo koupeno, pravda.. ale na můj popud, to se dřív nestalo :)

Na rady odporníků typu, že si mam oholit a zalepit bradavky jsem nedal.. Beztak nemůžu přijít na to, kde to Klárka vyčetla, já, to nikde nemůžu najít :-D Jenom to jméno jsem si přece jen pro sychr napsal na druhou stranu čísla, pro případ kolapsu ;-)

Samozřejmě bych to nebyl já, abych na něco nezapoměl, takže jsem v batohu v úschovně nechal jak mp3přehrávač, tak kapesníky i čokoládovou tyčinku pro případ nouze.. Kapesník jsem nakonec jeden vyžebral (ještě jednou díky Lukáši :) ), cukrátko jsem obrečel a mp3ka mi nakonec vůbec nescházela. Je super běžet s větrem čechrajícím vlasy a s fandícíma divákama na každém kroku.. Dobře končím sci-fi s těma vlasama.. ale ty diváci byli vážně super.. V to jsem nedoufal :) Asi kvůli tý euforii, jsem překonal obě krize před 5. a 10. kilometrem, kdy mne brali křeče v boku.. Špatným dýcháním nejspíš. Jen co jsem je zažehnal, začali se pro změnu ozývat nohy.. Ale moje vůle byla silnější ;) Nakonec mi stačili jen 3 zastávky.. na každých 5ti kilometrech u stolku s vodou :) A výsledný čas: 1h51m51s, čistý čas (start-cíl): 1h50m01s :)

Sečteno a podtrženo.. za těch několik dní rekonvalecence, co mě to bude ještě stát to určitě stálo. Dobrá zkušenost prostě :) Ale na Maraton bych musel ještě hooooodně trénovat fyzičku, protože nohama jsem si šáhl na dno... .-)

PS: Trasa závodu a diplom... Medaili můžu ukázat osobně ;-)

Přidání vzkazu
* Tyto údaje je nutné vyplnit.

bajk
2008-04-01 00:24:05

to je frajer, ani se nezadejchal a este mel silu na to balit rostenky :-D, tak priste maraton?

Odpovědět